Fit Fellows

Fit Fellows is een Sportschool gelegen aan Sluisoordlaan 99 in Apeldoorn.

Meer informatie over Fit Fellows in Apeldoorn

Fit Fellows is een fitnessconcept dat resultaatgericht sporten biedt met persoonlijke begeleiding, maar zonder dat het te veel tijd kost. Met slechts 2 keer 30 minuten per week ben je gegarandeerd van resultaat. Fit Fellows is een alternatief voor de normale sportschool en helpt je jouw doelstellingen te bereiken in een veilige en prettige omgeving, altijd onder begeleiding van een personal coach. Het fitnesscircuit van Fit Fellows is uniek, waarbij je na 30 minuten een volledige training hebt gedaan. De toestellen stellen zich automatisch in op basis van jouw lichaamsmaten en zorgen ervoor dat je nooit hoeft te wachten op een toestel. Het Fit Fellow Bio-circuit richt zich op het trainen van diverse spiergroepen, waaronder buikspieren, bovenbenen, hamstrings en bilspieren, schouderspieren en rugspieren. Naast persoonlijke begeleiding en automatisch ingestelde toestellen, biedt Fit Fellows ook een korte, full body workout op de crosstrainer en een effectieve training op de fiets om je conditie te verbeteren en je beenspieren te versterken. Het fitnessconcept scoort 5 sterren op Google vanwege de goede service en veilige training met automatisch ingestelde toestellen.

Wil je weten wat Fit Fellows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Fellows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Fellows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Fellows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Fit Fellows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Fellows

Bezoekers bekeken ook