fit20 Apeldoorn Noord

fit20 Apeldoorn Noord is een Coach gelegen aan Boogschutterstraat 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over fit20 Apeldoorn Noord in Apeldoorn

fit20 is een fitnessprogramma dat is ontwikkeld in Nederland en wereldwijd wordt gebruikt. Het programma is bedoeld voor mensen van alle leeftijden en is gericht op het verbeteren van de conditie en kracht. Het unieke van fit20 is dat je slechts 20 minuten per week traint, altijd op afspraak en met persoonlijke begeleiding. Omkleden en douchen is niet nodig, wat het programma erg praktisch maakt. Er zijn verschillende fit20-locaties in Nederland, waaronder Woerden, Zwolle, Alkmaar, Amsterdam, Rijswijk, Breda, Haarlem, Gouda, Arnhem, Den Haag, Hilversum, Castricum, Schiphol, Amersfoort, Huizen, Apeldoorn, Scherpenzeel, Dalfsen, Rijen, Nunspeet, Lelystad, Sneek, Medemblik, Meppel en Hoofddorp. Het programma belooft resultaten en nodigt iedereen uit om een gratis kennismakingstraining te ervaren.

Wil je weten wat fit20 Apeldoorn Noord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Apeldoorn Noord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Apeldoorn Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Apeldoorn Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar fit20 Apeldoorn Noord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Apeldoorn Noord

Bezoekers bekeken ook