Fitbox Apeldoorn

Fitbox Apeldoorn is een Sportschool gelegen aan Heemradenlaan 130 in Apeldoorn.

Meer informatie over Fitbox Apeldoorn in Apeldoorn

Fitbox Apeldoorn is een organisatie die zich richt op het bevorderen van fitness, zowel mentaal als fysiek, op eigen tempo. Ze bieden verschillende specialismen aan, zoals sporten voor mensen met ADHD, lichamelijke beperkingen, verstandelijke beperkingen, autisme en gedragsproblemen. Daarnaast bieden ze ook dagbesteding aan, waarbij structuur en zelfstandigheid worden vergroot. Er worden ook trainingen aangeboden, zoals kickboksen en Xtreme HipHop. De prijzen variëren, afhankelijk van de leeftijd en dienst. Fitbox Apeldoorn is gevestigd op Heemradenlaan 130 in Apeldoorn.

Wil je weten wat Fitbox Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitbox Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitbox Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitbox Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Fitbox Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitbox Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook