FITTAR

FITTAR is een Sportwinkel gelegen aan Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over FITTAR in Apeldoorn

Fittar is een platform dat fitness revolutioneert met spannende, gamified workouts. Hun missie is om beweging leuker te maken en je gemotiveerd te houden tijdens je fitnessreis. Met behulp van gamification en cutting-edge technologie biedt Fittar interactieve workouts die je energie geven en motiveren. Ze hebben een app waarmee je alle voordelen van Fittar kunt ervaren, waar en wanneer je maar wilt. Fittar richt zich niet alleen op consumenten, maar ook op bedrijven. Ze bieden een oplossing om de vitaliteit op de werkvloer te verhogen en medewerkers actief en betrokken te houden. Het doel is om maximale betrokkenheid en prestaties te bereiken, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.

Wil je weten wat FITTAR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FITTAR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FITTAR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FITTAR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar FITTAR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FITTAR

Bezoekers bekeken ook