Fitte Vrienden

Fitte Vrienden is een Personal trainer gelegen aan Musicalstraat 105 in Apeldoorn.

Meer informatie over Fitte Vrienden in Apeldoorn

In deze tekst wordt een 1-op-1 afslank challenge aangeboden voor vrouwen in Apeldoorn. Het programma belooft afvallen zonder jojo-effect, meer energie en zelfvertrouwen en het weer kunnen dragen van favoriete kleding, zonder een dieet te volgen. Er wordt benadrukt dat afslanken niet hoeft te betekenen dat je dagelijks streng moet diëten, maaltijdrepen moet eten en shakes moet drinken, lekker eten moet opgeven, apart moet koken van je partner/gezin, altijd honger moet hebben of dagelijks naar de sportschool moet gaan. Het programma belooft blijvend resultaat zonder jojo-effect. Er wordt aangegeven dat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn. In testimonials worden positieve ervaringen gedeeld van deelnemers die met behulp van het programma zijn afgevallen en meer energie hebben gekregen.

Wil je weten wat Fitte Vrienden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitte Vrienden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitte Vrienden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitte Vrienden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Fitte Vrienden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitte Vrienden

Bezoekers bekeken ook