Flair Hairfashion

Flair Hairfashion is een Kapper gelegen aan Kanaalstraat 82 in Apeldoorn.

Meer informatie over Flair Hairfashion in Apeldoorn

Flair Hairfashion is een kapperszaak gevestigd aan de Kanaalstraat 82, 7311 ML in Apeldoorn, Nederland. Uit de feedback van klanten blijkt dat ze altijd vriendelijk geholpen worden en dat het knippen goed gebeurt. Het team werkt al jaren samen, waardoor ze precies weten wat de klanten willen. Ook denken ze met de klanten mee als ze iets anders willen dan normaal. De prijs voor een knipbeurt is al goedkoop en als extra service verwijderen ze ook nog ongewenst gezichtshaar indien nodig. De kapper wordt aanbevolen door de klanten vanwege de goede en snelle service. De openingstijden van Flair Hairfashion zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Flair Hairfashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flair Hairfashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flair Hairfashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flair Hairfashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Flair Hairfashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flair Hairfashion

Bezoekers bekeken ook