Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg

Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg is een Hotel gelegen aan Wipselbergweg 30 in Beekbergen.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg in Beekbergen

Het Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe is een sfeervol hotel gelegen in Beekbergen, midden in de Veluwse bossen. Het hotel biedt diverse faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, sauna, tennis- en jeu-de-boulesbaan en e-bikeverhuur. Door de centrale ligging is het hotel ook geschikt voor vergaderingen en feesten. In de omgeving van het hotel kunnen gasten genieten van de natuur in Nationaal Park De Hoge Veluwe, maar ook van culturele activiteiten zoals een bezoek aan de Apenheul, Apeldoorn en Arnhem. Het hotel biedt verschillende arrangementen, waaronder een combinatie met een bezoek aan Julianatoren, Apenheul of Burgers' Zoo. Het hotel heeft tevens een restaurant en is een officiële trouwlocatie.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant de Wipselberg

Bezoekers bekeken ook