Fong Sheng

Fong Sheng is een Chinees restaurant gelegen aan Loolaan 23 in Apeldoorn.

Meer informatie over Fong Sheng in Apeldoorn

Fong Sheng Apeldoorn is een restaurant in Apeldoorn met een afhaal- en restaurantmenu. Ze bieden geen bezorgservice aan. Het restaurant heeft ook een theatermenu voor mensen die naar een voorstelling gaan. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Het adres is Loolaan 23 in Apeldoorn en er zijn parkeermogelijkheden langs de Loolaan en bij het Wilhelminapark en de straten rondom de Grote Kerk. Daarnaast is het restaurant ook bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals stadsbus lijn 5, lijn 102, lijn 104 en lijn 90.

Wil je weten wat Fong Sheng verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fong Sheng of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fong Sheng? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fong Sheng het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Fong Sheng reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fong Sheng

Bezoekers bekeken ook