Fonteyn

Fonteyn is een Tuincentrum gelegen aan Meervelderweg 52 in Uddel.

Meer informatie over Fonteyn in Uddel

Bij Fonteyn Outdoor Living Mall zijn ze specialist in 7 tuinspecialiteiten, waaronder tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa's, sauna's en veranda's. Ze bieden goede kwaliteit en de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen, met keuze uit verschillende merken en materialen. Daarnaast hebben ze ook accessoires zoals loungesets, parasols en ligbedden. Je kunt duizenden producten ontdekken in hun showroom en persoonlijk advies krijgen. De showroom is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Ze zijn gevestigd aan de Meervelderweg 52, 3888 NK Uddel.

Wil je weten wat Fonteyn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fonteyn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fonteyn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fonteyn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Fonteyn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fonteyn

Bezoekers bekeken ook