FUZE Kitchen

FUZE Kitchen is een Restaurant gelegen aan Korianderplein 27 in Apeldoorn.

Meer informatie over FUZE Kitchen in Apeldoorn

In de tekst wordt informatie gegeven over het menu van een restaurant. Het menu bevat verschillende gerechten, zoals pokébowls, broodjes, bento menu's, wok bowls, donburi, uramaki sushi, maki sushi en finger foods. Daarnaast worden er ook bijgerechten, sauzen en dranken aangeboden. Er wordt benadrukt dat klanten het menu kunnen bekijken en direct kunnen bestellen via de website of app. Daarnaast worden er verschillende acties en kortingen aangeboden, zoals een gratis drankje bij bestellingen vanaf €12,50 en punten sparen voor korting. Het restaurant heeft een hoge klanttevredenheid, met 5 sterren op basis van 515 beoordelingen. Klanten kunnen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Daarnaast wordt de app van het restaurant aangeraden, omdat hiermee sneller en eenvoudiger besteld kan worden.

Wil je weten wat FUZE Kitchen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FUZE Kitchen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FUZE Kitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FUZE Kitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar FUZE Kitchen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FUZE Kitchen

Bezoekers bekeken ook