Fysica Milon Clubs

Fysica Milon Clubs is een Gezondheidsclub gelegen aan Asselsestraat 260 in Apeldoorn.

Meer informatie over Fysica Milon Clubs in Apeldoorn

Bij Fysica Apeldoorn en Fysica Zeewolde kan je op een effectieve manier sporten met de Milon Cirkel. Deze methode zorgt ervoor dat je slanker en fitter wordt in slechts 35 minuten per training. Het is geschikt voor zowel jong als oud en biedt een unieke manier van fitness. Daarnaast kan Fysica ook helpen bij het afvallen en fitter worden door middel van op maat gemaakte programma's en sporten onder persoonlijke begeleiding. De sportschool wordt zeer positief beoordeeld door haar leden, waarbij eigenaresse Marleen wordt geprezen om haar betrokkenheid en goede begeleiding. Fysica wordt omschreven als een gezellige en gemoedelijke sportschool waar je je op je gemak voelt. Het is zeker de moeite waard om contact op te nemen en een proefsessie te doen.

Wil je weten wat Fysica Milon Clubs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysica Milon Clubs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysica Milon Clubs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysica Milon Clubs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Fysica Milon Clubs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysica Milon Clubs

Bezoekers bekeken ook