FysioHolland Uddel

FysioHolland Uddel is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Uttilochweg 6 in Uddel.

Meer informatie over FysioHolland Uddel in Uddel

FysioHolland Fysiotherapie Uddel biedt fysiotherapie en fitness aan. Ze hebben ook een samenwerking met Voetencentrum Wender voor podotherapie. Het team van FysioHolland Fysiotherapie Uddel bestaat uit verschillende gespecialiseerde therapeuten. Ze hebben een goede samenwerking met andere zorgpartijen in het dorp. De praktijk is ook 's avonds en op zaterdag geopend en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Je kunt bij FysioHolland Fysiotherapie Uddel terecht voor verschillende behandelingen, zoals fysiotherapie bij Parkinson, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, hartrevalidatie, kinderfysiotherapie en behandeling voor etalagebenen. Ze hebben ook andere locaties in de buurt.

Wil je weten wat FysioHolland Uddel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioHolland Uddel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioHolland Uddel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioHolland Uddel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar FysioHolland Uddel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioHolland Uddel

Bezoekers bekeken ook