Gelre Sport

Gelre Sport is een Ziekenhuisafdeling gelegen aan Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Gelre Sport in Apeldoorn

Gelre Sport is een topkliniek die onderdeel is van Gelre ziekenhuizen. Het is een unieke combinatie van een profsportacademie en een ziekenhuis, wat betekent dat patiënten dezelfde zorg krijgen als professionele sporters. De kliniek heeft specialisten voor alle sportletsels en biedt behandelingen op maat volgens de nieuwste inzichten en met goede resultaten. Ze zetten in op innovatie en vernieuwing, zoals het gebruik van 3D-scans en -mallen en het toepassen van een internal brace voor enkelbandletsels. Operaties zijn de tweede keuze en andere opties worden eerst overwogen om langdurig herstel te voorkomen. Gelre Sport maakt ook gebruik van het orthopedisch centrum van Gelre ziekenhuizen voor nazorg en heeft een team van ervaren specialisten voor elk gewricht. Ze bieden een snelle behandeling, een multidisciplinair team, een persoonlijk behandelplan, de nieuwste behandelmethoden en uitstekende service. Gelre Sport is gevestigd in Apeldoorn.

Wil je weten wat Gelre Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gelre Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gelre Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelre Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Gelre Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gelre Sport

Bezoekers bekeken ook