Gelukkig Lijf Apeldoorn

Gelukkig Lijf Apeldoorn is een Personal trainer gelegen aan Veenweg 43c in Apeldoorn.

Meer informatie over Gelukkig Lijf Apeldoorn in Apeldoorn

Een personal trainer van Gelukkig Lijf Apeldoorn biedt personal training aan voor iedereen die een gelukkig lichaam wil. Tijdens een personal trainingstraject kan men verwachten begeleiding te krijgen op het gebied van personal training, mentale ondersteuning en voedingsadvies. Er wordt een haalbaar plan opgesteld op basis van een intakegesprek, testen en metingen. Gelukkig Lijf Apeldoorn biedt een unieke combinatie van personal training, voeding en leefstijlcoaching. De personal trainers zijn gediplomeerd en hebben hun eigen specialiteit. Daarnaast worden speciale personal trainingen aangeboden op het gebied van boksen en kickboksen. Een personal trainer van Gelukkig Lijf Apeldoorn zorgt ervoor dat men zowel op korte als lange termijn grote verschillen zal zien en voelen.

Wil je weten wat Gelukkig Lijf Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gelukkig Lijf Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gelukkig Lijf Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelukkig Lijf Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Gelukkig Lijf Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gelukkig Lijf Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook