Gezonde Schoonheid

Gezonde Schoonheid is een Schoonheidssalon gelegen aan Loseweg 349 in Apeldoorn.

Meer informatie over Gezonde Schoonheid in Apeldoorn

Ilonka Pouw is 25 jaar geleden haar eigen schoonheidspraktijk gestart. Ze begon zonder klanten en moest ervaring opdoen. Door mond-tot-mondreclame kwamen haar eerste klanten. Ze hecht veel waarde aan vakmanschap, betrokkenheid en natuurlijke producten. Deze filosofie heeft haar in de afgelopen 25 jaar vele tevreden klanten opgeleverd. Ze werkt met kwalitatief hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeterende producten van Rosel Heim. Daarnaast biedt ze ook een 3-D Skin Fitness Work-out aan en geeft ze wellness gezonde voetmassages. Haar klanten ervaren ontspanning en rust tijdens de behandelingen. Naast huidverzorging biedt ze ook product- en voedingsadviezen aan. Klanten gaan herboren de deur uit en voelen zich vol energie. Ilonka heeft recentelijk Huidinstituut Vitae Apeldoorn en Epe overgenomen. Geïnteresseerden kunnen contact met haar opnemen voor persoonlijke aandacht en vertrouwen.

Wil je weten wat Gezonde Schoonheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezonde Schoonheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezonde Schoonheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezonde Schoonheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Gezonde Schoonheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezonde Schoonheid

Bezoekers bekeken ook