Glamping Wolfskuilen

Glamping Wolfskuilen is een Kampeerterrein gelegen aan Wolfskuilen 33 in Lieren.

Meer informatie over Glamping Wolfskuilen in Lieren

De eigenaren van een terrein in Lieren hebben in 2020 besloten om een glampingtent te laten bouwen op hun terrein. Ze hebben zelf genoten van luxe kamperen in het buitenland en willen anderen dezelfde ervaring bieden. De tent is volledig luxe ingericht met onder andere een groot hemelbed, stapelbed, badkamer, keuken en elektrische kachel. Er is groene stroom beschikbaar dankzij zonnepanelen. Huisdieren zijn niet toegestaan en de tent mag niet worden gerookt. De eigenaren hebben al gasten verwelkomd en hebben een goede score ontvangen. Het contactadres is Wolfskuilen 33, Lieren en de website is glamping@wolfskuilen.nl.

Wil je weten wat Glamping Wolfskuilen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glamping Wolfskuilen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glamping Wolfskuilen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glamping Wolfskuilen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Glamping Wolfskuilen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glamping Wolfskuilen

Bezoekers bekeken ook