Global Sport Solutions

Global Sport Solutions is een Personal trainer gelegen aan Frankenlaan 42 in Apeldoorn.

Meer informatie over Global Sport Solutions in Apeldoorn

Personal training is niet langer alleen voor beroemdheden, maar voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Het team van personal trainers van Club Pellikaan biedt trainingen op verschillende locaties, zoals in de sportschool, in het bos of bij jou thuis. Het gaat verder dan alleen oefeningen doen, want je levensstijl, stressniveau en voedingspatroon hebben allemaal invloed op je gezondheid. Investeer in jezelf en je toekomst met 1-op-1 personal training, inclusief persoonlijk voedingsadvies en coaching. Klanten die je voorgingen hebben positieve ervaringen gehad, zoals gewichtsverlies en een boost in zelfvertrouwen. Blijf op de hoogte van tips, tricks, recepten en aanbiedingen door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Global Sport Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Global Sport Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Global Sport Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Global Sport Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Global Sport Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Global Sport Solutions

Bezoekers bekeken ook