Voorlopig Ontwerp regionale fietsroute F50 deeltraject Apeldoorn-Epe is in concept vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak

DeApeldoorngids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voorlopig Ontwerp regionale fietsroute F50 deeltraject Apeldoorn-Epe is in concept vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft het Voorlopig Ontwerp regionale fietsroute F50 deeltraject Apeldoorn-Epe in concept vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak.Datum ter inzage legging: 1 maart 2024Zaaknummer: 228311Regionale fietsroute in concept vastgesteld door het collegeIn september 2023 heeft gemeente Epe binnen de eigen gemeentegrens de mogelijkheden voor de aanleg van een regionaal fietspad onderzocht op het deeltraject Apeldoorn-Epe. Het betreft ‘De Baronnenlijn’ die ook hard aan onderhoud toe is. Dit moment willen we benutten toekomstgericht onderhoud toe te passen en te verbreden van 2/2,5m naar 4 meter breed. Hoogwaardig met maatwerk, exclusief de vier knelpunten: oversteek Eekterweg, kruising Deventerstraat-Laan van Fasna, oversteek bocht Laan van Fasna en de drie kruisingen ter hoogte van de Spoorstraat. Wat is de procedure?De ontwerptekeningen liggen vanaf 1 maart 2024 gedurende zes weken alleen op afspraak ter inzage op het gemeentehuis en is ook digitaal in te zien via www.epe.nl/terinzage. Heeft u vragen of wilt u het rapport inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl onder vermelding van het zaaknummer.Zienswijze indienen?Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om ‘Regionale fietsroute F50’ met vermelding van het zaaknummer. Wilt u mondeling uw zienswijze geven? Neem dan contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 140578. Wij nemen uw zienswijze mee bij het maken van het definitieve besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deApeldoorngids.nl op 02-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Apeldoorn, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deApeldoorngids.nl
Redactie deApeldoorngids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Apeldoorn
  2. gmb-2024-96750

Gerelateerde berichten