Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju"

Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju" is een Sportclub gelegen aan Dubbelbeek 24 in Apeldoorn.

Meer informatie over Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju" in Apeldoorn

Go Club Apeldoorn is een vereniging die elke week op woensdagavond bij elkaar komt om go te spelen. De club speelt in het denksportcentrum Apeldoorn aan de Dubbelbeek en soms ook in het Oranjepark op een openluchtbord in de zomer. Op woensdagavonden wordt er een partij gespeeld voor de clubcompetitie, die het hele jaar duurt. Iedereen kan meespelen, zelfs als het maar voor één keer is. Als je al go speelt en in de buurt bent, kun je je aanmelden en zorgen ze voor een gelijkwaardige tegenstander. Er zijn momenteel geen plannen voor een introductiecursus, maar voor meer informatie kun je contact opnemen of gewoon langskomen op een speelavond.

Wil je weten wat Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Go-Club Apeldoorn "Nobe No Shinju" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Go-Club Apeldoorn “Nobe No Shinju”

Bezoekers bekeken ook