Grand Cafe @the Park

Grand Cafe @the Park is een Restaurant gelegen aan Kuiltjesweg 44 in Beekbergen.

Meer informatie over Grand Cafe @the Park in Beekbergen

Bij Grand Café @the park in Beekbergen kun je heerlijk dineren en eten afhalen. Er is ook een cafetaria waar je friet, snacks en pizza kunt bestellen. Het restaurant bevindt zich op Recreatiepark Beekbergen en is vernieuwd. Het is geopend voor zowel gasten van het park als voor gasten van buiten. Het heeft een prachtige serre en een zonnig terras. Er is ook een aparte cafetaria en een dartbaan. Het restaurant biedt lunch en diner aan, evenals feesten en partijen. Er is een uitgebreide menukaart en reserveren is mogelijk. Bovendien is er een zwembad waar je kunt ontspannen en een cafetaria waar je snacks kunt eten. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 uur, op zaterdag en zondag vanaf 12:30 uur. Het contact kan worden opgenomen via een contactformulier.

Wil je weten wat Grand Cafe @the Park verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Cafe @the Park of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Cafe @the Park? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Cafe @the Park het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Grand Cafe @the Park reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Cafe @the Park

Bezoekers bekeken ook