Gravity Scooters Nederland

Gravity Scooters Nederland is een Fietsenwinkel gelegen aan Schopenhauerstraat 14 in Apeldoorn.

Meer informatie over Gravity Scooters Nederland in Apeldoorn

Gravity Scooters is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van gravity steppen. Deze steppen hebben een groot voetbord dat zorgt voor stabiliteit, comfort en veiligheid tijdens het rijden. Het voetbord is bedekt met skate griptape voor een goede grip en vrij van obstakels om veilig te kunnen rijden. Het houten voetbord is gemaakt van hardhout en wordt gepolijst, behandeld tegen schadelijke bacteriën en vocht en gelakt. De geometrie van de verschillende voetborden is aangepast aan de specifieke gebruiksdoelen. Het frame en de afmontage van de steppen zijn duurzaam en sterk, en de step is voorzien van hoogwaardige wiellagers en remmen. Gravity Scooters biedt ook accessoires aan, zoals een quick release koord en een universele antenne. Verschillende modellen steppen zijn beschikbaar, waaronder de Gravity M10 Basic, Gravity Urban en Gravity Pixies voor kinderen.

Wil je weten wat Gravity Scooters Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gravity Scooters Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gravity Scooters Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gravity Scooters Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Gravity Scooters Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gravity Scooters Nederland

Bezoekers bekeken ook