Green Leaf Restaurant Apeldoorn

Green Leaf Restaurant Apeldoorn is een Sushirestaurant gelegen aan Nieuwstraat 283c in Apeldoorn.

Meer informatie over Green Leaf Restaurant Apeldoorn in Apeldoorn

Green Leaf is een Aziatisch restaurant in Apeldoorn waar je onbeperkt kunt genieten van sushi en andere gerechten uit de Aziatische keuken. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met veel vlees-, vis- en groentegerechten. Je kunt bij Green Leaf onbeperkt eten voor een vaste prijs zonder tijdsbeperkingen. Het restaurant is geschikt voor zowel kleine als grote groepen en biedt ook catering aan. Daarnaast kun je bij Green Leaf ook terecht voor zakelijke bijeenkomsten en is er een speciaal Dinner & Movie arrangement in samenwerking met Vue. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot en met zondag van 16.00 tot 22.30 uur. Voor reserveringen en contactinformatie kun je terecht op de website van Green Leaf.

Wil je weten wat Green Leaf Restaurant Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Green Leaf Restaurant Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Green Leaf Restaurant Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Green Leaf Restaurant Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Green Leaf Restaurant Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Green Leaf Restaurant Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook