Gym-Fysio

Gym-Fysio is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Fortweg 60 in Apeldoorn.

Meer informatie over Gym-Fysio in Apeldoorn

Bij Gym-Fysio kun je werken aan je fitheid, energie en kracht in een luchtige omgeving. Ze bieden trainingen met persoonlijke trainers, nieuw trainingsmateriaal en actuele trainingsmethodes. Daarnaast helpen ze ook bij herstel en bieden ze (leefstijl)coaching om de beste versie van jezelf te worden. Ze hebben nu ook een nieuw abonnement waarbij je fanatiek buiten kunt sporten onder begeleiding. Bij Gym-Fysio streven ze naar inclusiviteit en diversiteit, ongeacht je herkomst, leeftijd, opleidingsniveau of lichamelijke beperking. Ze zitten in een oude boerderij in Apeldoorn en bieden fysieke, mentale en sociale versterking. Ze zijn te bereiken via telefoon, e-mail of een bezoek aan hun locatie. Gym-Fysio is dé plek in Apeldoorn voor sport, buitentraining en fysiotherapie.

Wil je weten wat Gym-Fysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gym-Fysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gym-Fysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym-Fysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Gym-Fysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gym-Fysio

Bezoekers bekeken ook