Gymzaal Keerkring

Gymzaal Keerkring is een Sportcomplex gelegen aan De Keerkring 74 in Apeldoorn.

Meer informatie over Gymzaal Keerkring in Apeldoorn

De Keerkring is een gymzaal in de wijk Osseveld in Apeldoorn. Deze gymzaal kan gemakkelijk en snel online worden gehuurd. In het reserveringssysteem worden de beschikbaarheid van de sportaccommodaties weergegeven. De gymzalen zijn geschikt voor sportactiviteiten met verenigingen, vrienden, familie of collega's. In de avonduren kan de gymzaal alleen worden gehuurd van 18.00 tot 20.00 uur en/of van 20.00 tot 22.00 uur. Reserveren kan alleen online, per e-mail of telefoon. De huurperiode is inclusief op- en afbouw, maar klein materiaal zoals ballen is niet inbegrepen. Klik hier voor de afmetingen van de gymzaal.

Wil je weten wat Gymzaal Keerkring verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymzaal Keerkring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymzaal Keerkring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymzaal Keerkring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Gymzaal Keerkring reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymzaal Keerkring

Bezoekers bekeken ook