H&R Movements

H&R Movements is een Sportschool gelegen aan Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over H&R Movements in Apeldoorn

H&R Movements is een sportschool in Apeldoorn die persoonlijke begeleiding biedt om op de juiste manier te sporten en bewegen. Ze geloven in een persoonlijke aanpak en gebruiken innovatieve trainingsmethoden om samen met jou aan je doelen te werken. De sportschool is gevestigd op het FSG terrein en biedt een vertrouwde omgeving om te trainen. Ze bieden persoonlijke coaching, een fitcheck om je trainingsroute aan te passen en deskundige begeleiding van het team met jarenlange ervaring. H&R Movements biedt verschillende trainingsmogelijkheden, waaronder individuele trainingsschema's, groepslessen en trainingen met behulp van de Egym+ trainingssoftware. Daarnaast bieden ze ook smallgroup trainingen aan met intensieve en persoonlijke aandacht. Bij H&R Movements staat jou als individu centraal en kun je resultaatgericht trainen.

Wil je weten wat H&R Movements verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H&R Movements of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H&R Movements? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H&R Movements het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar H&R Movements reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H&R Movements

Bezoekers bekeken ook