Haarsalon Bij Brendy

Haarsalon Bij Brendy is een Kapper gelegen aan Spoorstraat 27b in Apeldoorn.

Meer informatie over Haarsalon Bij Brendy in Apeldoorn

Brendy, een natuurlijke kapsalon, heeft aangegeven dat ze op dit moment geen nieuwe klanten meer kan aannemen vanwege de grote vraag naar behandelingen. Ze willen de oprechte aandacht en kwaliteit blijven bieden aan hun bestaande klanten. Er is echter wel de mogelijkheid om op een wachtlijst geplaatst te worden voor een afspraak in de toekomst. Er wordt geen garantie gegeven dat dit op korte termijn mogelijk is. Voor vragen over producten of om op de wachtlijst geplaatst te worden, kan er contact worden opgenomen via WhatsApp, sms, telegram of e-mail. Daarnaast kunnen mensen die op zoek zijn naar een andere natuurlijke salon terecht op de website www.chapter.green/bio-kappers.

Wil je weten wat Haarsalon Bij Brendy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarsalon Bij Brendy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarsalon Bij Brendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarsalon Bij Brendy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Haarsalon Bij Brendy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarsalon Bij Brendy

Bezoekers bekeken ook