Haarstudio Monique

Haarstudio Monique is een Kapper gelegen aan Frans van Mierisstraat 58 in Apeldoorn.

Meer informatie over Haarstudio Monique in Apeldoorn

Haarstudio Monique is weer geopend na de coronacrisis. Klanten die al een afspraak hadden worden persoonlijk gebeld voor een nieuwe afspraak. Er zijn echter langere wachtlijsten vanwege de drukte. De kapsalons moeten zich houden aan een protocol, waarbij onder andere 1,5 meter afstand gehouden moet worden en betalingen alleen per pin worden geaccepteerd. Mensen met verkoudheidsklachten of koorts worden verzocht thuis te blijven. Ondanks de maatregelen hoopt Haarstudio Monique iedereen tevreden te kunnen helpen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals haarstyling, kleuren en bruidskapsels. Klanten kunnen ook een klantenkaart krijgen met korting op een knipbehandeling. Er kan een afspraak gemaakt worden, maar het is ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen. Daarnaast is er de mogelijkheid om op een avond geknipt te worden. De contactgegevens van Haarstudio Monique zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Haarstudio Monique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Monique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Monique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Monique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Haarstudio Monique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Monique

Bezoekers bekeken ook