Hairstyling Bij Ons

Hairstyling Bij Ons is een Kapper gelegen aan Korianderplein 51 in Apeldoorn.

Meer informatie over Hairstyling Bij Ons in Apeldoorn

Hairstyling Bij Ons is een professionele dames- en herenkapsalon die advies en hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. Ze bieden diverse behandelingen aan voor zowel dames, heren als kinderen, zoals haar kleuringen, opsteken, permanent, bruidskapsels en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. De reguliere tarieven zijn te vinden op hun website en er is ook de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen. Hygiëne is erg belangrijk voor hen en daarom worden alle tools en kapmantels na elke behandeling grondig gereinigd en ontsmet. Klanten kunnen er ook voor kiezen dat hun kapper een mondkapje of gezichtsscherm draagt tijdens de behandeling. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met het professionele merk Keune en deze producten kunnen ook thuis worden besteld via de webshop van Keune. De salon bevindt zich op winkelcentrum De Mheen in Apeldoorn en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. De openingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Wil je weten wat Hairstyling Bij Ons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyling Bij Ons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyling Bij Ons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyling Bij Ons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Hairstyling Bij Ons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyling Bij Ons

Bezoekers bekeken ook