Happy Yogi! Yoga Apeldoorn

Happy Yogi! Yoga Apeldoorn is een Yogastudio gelegen aan Kayersdijk 149 in Apeldoorn.

Meer informatie over Happy Yogi! Yoga Apeldoorn in Apeldoorn

In Apeldoorn bevindt zich de yogastudio van Happy Yogi, een ideale plek voor iedereen die graag aan yoga doet. De studio biedt een uitgebreid rooster met verschillende yogalessen en heeft vier verschillende docenten. Daarnaast zijn er verschillende yoga stijlen beschikbaar en kan iedereen zichzelf zijn in de studio. Er is gratis koffie en thee en er is gratis parkeren. Happy Yogi benadrukt dat yoga niet zweverig is en dat lenigheid geen vereiste is. Het gaat erom dat je groeit als persoon binnen de grenzen van je eigen lichaam. Yoga is een eeuwenoude levensstijl die helpt om bewuster te leven. Bij Happy Yogi in Apeldoorn kun je terecht voor meer informatie over yoga en kun je je inschrijven voor het laatste nieuws.

Wil je weten wat Happy Yogi! Yoga Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Yogi! Yoga Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Yogi! Yoga Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Yogi! Yoga Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Happy Yogi! Yoga Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Yogi! Yoga Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook