hart for her Apeldoorn

hart for her Apeldoorn is een Sportclub gelegen aan Linie 540 in Apeldoorn.

Meer informatie over hart for her Apeldoorn in Apeldoorn

Hart for Her is een fitnessformule waar iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, fitheid of drukte in het dagelijks leven. De trainingen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers en er hangt een prettige sfeer. Veel vrouwen die bij Hart for Her sporten, hielden eerst niet van sporten of fitness, maar nu wel. De formule is gebaseerd op het plezier en het gezonde, fitte gevoel dat bewegen met zich meebrengt. De missie van Hart for Her is om miljoenen vrouwen wereldwijd te helpen om fysiek, sociaal en mentaal in balans te komen. Dit begint bij jezelf en door zelf gezond te worden en anderen te inspireren, kunnen we samen een positieve invloed hebben op de mensen om ons heen. Hart for Her ondersteunt de Nederlandse Hartstichting en heeft vestigingen over de hele wereld. Het doel is om een miljoen vrouwen sterker te maken door leuk en effectief te sporten onder persoonlijke begeleiding. Je kunt bij Hart for Her binnenkomen zoals je bent, want iedereen is goed zoals ze is.

Wil je weten wat hart for her Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar hart for her Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook