hart for her Ugchelen

hart for her Ugchelen is een Sportschool gelegen aan Bogaardslaan 14-G in Ugchelen.

Meer informatie over hart for her Ugchelen in Ugchelen

Hart for her in Ugchelen is een sportschool speciaal voor vrouwen. De sportschool biedt een intervaltraining van 30 minuten aan in een ontspannen en veilige sfeer. Er is persoonlijke begeleiding en je kunt sporten op de tijd die jou uitkomt. Het doel is om vrouwen sterker te maken, meer energie en conditie te geven en om lekker in je vel te zitten. Daarnaast worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd. Het maakt niet uit of je al eerder gesport hebt of niet, iedereen krijgt begeleiding op haar eigen niveau. Sporten met andere vrouwen is leuk en na afloop kun je genieten van een kop koffie, thee of water. De missie van Hart for her is om miljoenen vrouwen wereldwijd te helpen om fysiek, sociaal en mentaal in balans te zijn. Je kunt contact opnemen met de sportschool voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat hart for her Ugchelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Ugchelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Ugchelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Ugchelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar hart for her Ugchelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Ugchelen

Bezoekers bekeken ook