HC Ares

HC Ares is een Hockeyclub gelegen aan Malkenschoten 43 in Apeldoorn.

Meer informatie over HC Ares in Apeldoorn

De tekst gaat over HC ARES, een hockeyclub in Apeldoorn. Ze hebben verschillende sponsoren en een agenda waar je alle activiteiten kunt vinden. Daarnaast zijn ze ook actief op social media en laten ze een sfeer impressie zien. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in hockey, biedt HC ARES de mogelijkheid om drie keer gratis te komen hockeyen om te kijken of het iets voor hen is. Tijdens de proeflessen wordt je op een speelse en leuke manier kennis laten maken met hockey. Je hebt alleen een bitje en scheenbeschermers nodig, de rest kan je lenen bij de club. Het contactadres van HC ARES is Malkenschoten 43, 7333 NM Apeldoorn.

Wil je weten wat HC Ares verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HC Ares of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HC Ares? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Ares het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar HC Ares reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HC Ares

Bezoekers bekeken ook