Heerlijk Lokaal

Heerlijk Lokaal is een Restaurant gelegen aan Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over Heerlijk Lokaal in Apeldoorn

In restaurant Heerlijk Lokaal werken ze met verse ingrediënten van de beste kwaliteit, geproduceerd in de omgeving. Of uit je eigen moestuin. De keukenbrigade maakt hier de heerlijkste gerechten mee. Je kunt ook genieten van het heerlijke resultaat. Daarnaast is Heerlijk Lokaal ook de ideale locatie om af te spreken, dankzij de centrale ligging in Apeldoorn en de aparte vergaderruimtes. Er is ook een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen terwijl de ouders genieten van het eten en drinken. Voor reserveringen kun je hier klikken of bellen naar 055-844 9351 of mailen naar info@deliciouslocal.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om feesten of vergaderingen te organiseren bij Heerlijk Lokaal, bel snel voor meer informatie. De openingstijden zijn woensdag t/m zondag van 16:00 tot 22:00 uur, behalve op maandag (gesloten) en dinsdag (gesloten).

Wil je weten wat Heerlijk Lokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heerlijk Lokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heerlijk Lokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heerlijk Lokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Heerlijk Lokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heerlijk Lokaal

Bezoekers bekeken ook