Henk Wijnbergen

Henk Wijnbergen is een Rijschool gelegen aan Sluiswachtershoeve 110 in Apeldoorn.

Meer informatie over Henk Wijnbergen in Apeldoorn

Henk Wijnbergen is een ervaren rijschoolhouder die sinds 11 juni 2018 zijn eigen rijschool is begonnen. Hij heeft 20 jaar ervaring en biedt goede begeleiding tijdens de autorijlessen van 60 minuten. Henk heeft een Volvo V40 als lesauto, die bekend staat als een van de veiligste auto's in zijn klasse. De auto heeft een parkeercamera en comfortabele stoelen. Henk geeft rijlessen van een vol uur omdat hij gelooft dat het beter is om tijd te hebben om onderdelen te herhalen. Een tussentijdse toets is mogelijk en kan helpen om kennis te maken met het CBR en verbeterpunten te ontdekken. De prijzen en contactgegevens van Henk Wijnbergen zijn te vinden op zijn website.

Wil je weten wat Henk Wijnbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Henk Wijnbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Henk Wijnbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henk Wijnbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Henk Wijnbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Henk Wijnbergen

Bezoekers bekeken ook