Herberg De Woeste Hoeve

Herberg De Woeste Hoeve is een Evenementenlocatie gelegen aan Oude Arnhemseweg 292 in Beekbergen.

Meer informatie over Herberg De Woeste Hoeve in Beekbergen

De Woeste Hoeve is een herberg gelegen aan de rand van het Deelerwoud. Sinds 1992 is het een populaire locatie voor diners, feesten en partijen. Daarnaast bieden ze ook zakelijke activiteiten aan, zoals vergaderingen en workshops in de buitenlucht. De herberg is ook een romantische locatie voor bruiloften, met een bostuin en sprookjesachtige serre. Op 24 september kan de herberg bezocht worden tijdens de open top trouwlocatie route. De omgeving van De Woeste Hoeve leent zich tevens goed voor wandelen en fietsen, met veel mogelijkheden om wildlife te spotten. Voor meer informatie en reserveringen kan er contact worden opgenomen via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Herberg De Woeste Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg De Woeste Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg De Woeste Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg De Woeste Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Herberg De Woeste Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg De Woeste Hoeve

Bezoekers bekeken ook