Herenkapsalon Bennie Koopman

Herenkapsalon Bennie Koopman is een Barbier gelegen aan Imkersplaats 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over Herenkapsalon Bennie Koopman in Apeldoorn

Herenkapsalon Bennie Koopman in Apeldoorn is dé herenkapper van de stad. Het team van Bennie Koopman bestaat uit ervaren en gespecialiseerde herenkappers. Ze staan bekend om hun kundigheid, precisie, moderniteit en klantgerichtheid. Het team is erg stabiel, waardoor klanten de kappers leren kennen en niet voor verrassingen komen te staan. Naast het knippen biedt de kapsalon ook de mogelijkheid om haarproducten te bestellen. Klanten kunnen een e-mail sturen met hun naam, telefoonnummer en de gewenste producten. De kapsalon werkt op afspraak en de openingstijden kunnen worden geraadpleegd op de website. Het team bestaat onder andere uit Bennie, Danielle en Roan, die allemaal veel ervaring en passie hebben voor het vak. De kapsalon hanteert tarieven inclusief versteviging en biedt op woensdag extra korting voor kinderen tot 11 jaar. Naast kappersbehandelingen biedt de salon ook inspiratie voor kapsels via social media. Voor vragen en opmerkingen kunnen klanten contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Herenkapsalon Bennie Koopman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herenkapsalon Bennie Koopman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herenkapsalon Bennie Koopman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herenkapsalon Bennie Koopman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Herenkapsalon Bennie Koopman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herenkapsalon Bennie Koopman

Bezoekers bekeken ook