Het Ei van Columbus

Het Ei van Columbus is een Restaurant gelegen aan Stoppelbergweg 63 in Beekbergen.

Meer informatie over Het Ei van Columbus in Beekbergen

Het Ei van Columbus is een restaurant en trouw- en feestlocatie gelegen op de Veluwe in Beekbergen, nabij Apeldoorn. De locatie heeft een grote zaal met openhaard en apéritiefbar, een kleine intieme zaal en een prachtig terras. Het restaurant is geschikt voor buffetten en biedt overheerlijk eten en drinken. Daarnaast is het ook een geschikte locatie voor trouwerijen en feesten. Het restaurant is goed bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid. De openingstijden variëren per dag, maar het restaurant is op maandagen gesloten, tenzij er sprake is van feestdagen of een gezelschap vanaf 25 personen. Voor reserveringen kan er online gereserveerd worden of contact opgenomen worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Het Ei van Columbus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Ei van Columbus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Ei van Columbus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Ei van Columbus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Het Ei van Columbus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Ei van Columbus

Bezoekers bekeken ook