Het Haar-Atelier Renske

Het Haar-Atelier Renske is een Kapper gelegen aan Socratesstraat 262 in Apeldoorn.

Meer informatie over Het Haar-Atelier Renske in Apeldoorn

Het Haar-Atelier is een gezellige en knusse salon waar je helemaal jezelf kunt zijn. De eigenaresse, Renske Wind, is een ervaren kapster en leidinggevende in andere salons geweest voordat ze haar eigen salon opende in 2022. De salon is gevestigd in haar drive-in woning in Apeldoorn-Noord. Renske doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent en met een glimlach naar buiten stapt. De openingstijden zijn niet vermeld, maar je kunt contact opnemen met Het Haar-Atelier voor meer informatie.

Wil je weten wat Het Haar-Atelier Renske verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Haar-Atelier Renske of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Haar-Atelier Renske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Haar-Atelier Renske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Het Haar-Atelier Renske reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Haar-Atelier Renske

Bezoekers bekeken ook