Het Haar Geheim

Het Haar Geheim is een Kapper gelegen aan Groenedwarsweg 1A in Apeldoorn.

Meer informatie over Het Haar Geheim in Apeldoorn

De tekst beschrijft verschillende behandelingen die worden aangeboden in een kapsalon. Ze zijn gespecialiseerd in balayage-technieken, waarbij de verf in het haar wordt geveegd voor een zachte overgang. Bij deze behandeling krijg je ook gratis krullen of styling. Daarnaast bieden ze ook knipbeurten aan voor een scherpe prijs. Er wordt ook een speciaal haarmasker aanbevolen om droog en dof haar om te toveren tot zachte, glanzende lokken. De kapsalon staat bekend om hun hoogwaardige diensten en werkt samen met luxe merken. De openingstijden en contactgegevens van de salon worden ook vermeld.

Wil je weten wat Het Haar Geheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Haar Geheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Haar Geheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Haar Geheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Het Haar Geheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Haar Geheim

Bezoekers bekeken ook