Het Oude Kantongerecht

Het Oude Kantongerecht is een Café gelegen aan Stationsstraat 168 in Apeldoorn.

Meer informatie over Het Oude Kantongerecht in Apeldoorn

Het Oude Kantongerecht in Apeldoorn biedt verschillende faciliteiten, waaronder een brasserie waar je kunt genieten van huisgemaakte gerechten van lokale streekproducten. Daarnaast is het mogelijk om hier je receptie, borrel, verjaardag of bruiloft te organiseren. Voor een bijzondere overnachting kun je terecht in de karakteristieke kamers van de Bed & Breakfast. Ook zijn er vergaderruimtes beschikbaar voor besprekingen van 2 tot 10 personen. Gastvrouw Denise verwelkomt je met een glimlach en serveert koffie of een high tea. Chef-kok Martijn maakt samen met zijn collega's de lekkerste gerechten. Het Oude Kantongerecht is geopend van maandag tot en met zaterdag, en op zondag gesloten.

Wil je weten wat Het Oude Kantongerecht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Oude Kantongerecht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Oude Kantongerecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Oude Kantongerecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Het Oude Kantongerecht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Oude Kantongerecht

Bezoekers bekeken ook