Het Pool'KV

Het Pool'KV is een Poolcentrum gelegen aan Beekpark 13 in Apeldoorn.

Meer informatie over Het Pool'KV in Apeldoorn

Het Pool'KV in Apeldoorn is de ideale plek voor een gezellig avondje poolen, snooker en darten met vrienden, familie of kennissen. Naast de mogelijkheid om te sporten, kun je bij Het Pool'KV ook live topvoetbalwedstrijden kijken en genieten van hapjes en drankjes. Daarnaast hebben ze een uitgebreide koffiebar met vers gemalen bonen en serveren ze speciale koffie's met likeur. Ook is er een flipperkast aanwezig om je techniek te verbeteren en kun je gebruik maken van de officiële snookertafel. Vergeet deze wel van tevoren te reserveren. Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Het Pool'KV.

Wil je weten wat Het Pool'KV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Pool'KV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Pool'KV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Pool'KV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Het Pool'KV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Pool’KV

Bezoekers bekeken ook