Het Stadscafé

Het Stadscafé is een Restaurant gelegen aan Nieuwstraat 295 in Apeldoorn.

Meer informatie over Het Stadscafé in Apeldoorn

Het Stadscafé is een restaurant gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Apeldoorn. Op de begane grond is er een brasserie en bar waar je kunt genieten van koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast is er een multifunctionele zaal genaamd Club Archipel, waar bijeenkomsten en feesten kunnen plaatsvinden. Het restaurant op de eerste etage biedt plaats aan ongeveer 75 personen en er is ook een groot terras aanwezig. Gasten kunnen gratis gebruik maken van wifi. Het Stadscafé biedt diverse arrangementen en heeft een uitgebreid menu met onder andere lunch, borrelplanken en 3-gangen keuzemenu's. Daarnaast is er een ruime keuze aan dranken, zoals koffie, frisdrank, bieren, wijnen, gin tonics en cocktails. Reserveren is mogelijk en het restaurant biedt ook de mogelijkheid om gerechten te bestellen.

Wil je weten wat Het Stadscafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Stadscafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Stadscafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Stadscafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Het Stadscafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Stadscafé

Bezoekers bekeken ook