High Five

High Five is een Afhaalrestaurant gelegen aan Hoogakkerlaan 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over High Five in Apeldoorn

High Five is een afhaalrestaurant in Apeldoorn dat heerlijke Indiase, Sri Lankaanse en Thaise maaltijden aanbiedt. De eigenaar, Marnix, werkt alleen met verse producten en gebruikt kruiden uit India, Sri Lanka en Thailand. De gerechten worden per bestelling bereid en kunnen zoet-zuur of van mild tot zeer pittig zijn. High Five is uniek in Apeldoorn en de omgeving. De klanten worden altijd geholpen door de eigenaar zelf en er wordt gestreefd naar vakmanschap, klantvriendelijkheid en een gezellige sfeer. Het restaurant is gevestigd aan de Hoogakkerlaan 1a en is dagelijks geopend van 16:00 tot 19:30 uur. Bestellingen kunnen vanaf 11:00 uur worden geplaatst.

Wil je weten wat High Five verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van High Five of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij High Five? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je High Five het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar High Five reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. High Five

Bezoekers bekeken ook