Hoekman Tweewielerspecialist

Hoekman Tweewielerspecialist is een Fietsenmaker gelegen aan Oude Zwolseweg 47 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Hoekman Tweewielerspecialist in Wenum-Wiesel

Afgelopen zomer is de schrijver geopereerd aan beide handen vanwege het Carpaal Tunnel Syndroom. Na vier maanden hersteltijd is de zaak in november weer geopend, maar de kracht in de handen is nog steeds niet voldoende teruggekomen. Met het oog op het drukke fietsseizoen kan de schrijver niet continu sleutelen aan de fietsen vanwege overbelasting van de handen. Daarom is besloten om de zaak permanent te sluiten vanaf 16 maart 2023. De schrijver bedankt iedereen voor de leuke jaren en biedt de mogelijkheid voor speciaal opgebouwde fietsen op maat.

Wil je weten wat Hoekman Tweewielerspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoekman Tweewielerspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoekman Tweewielerspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoekman Tweewielerspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Hoekman Tweewielerspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoekman Tweewielerspecialist

Bezoekers bekeken ook