Hollander Horses B.V.

Hollander Horses B.V. is een Paardenstal gelegen aan Wolfskuilen 36 in Lieren.

Meer informatie over Hollander Horses B.V. in Lieren

Hollander Horses BV heeft de accommodatie van voormalig Stal 't Hooiland overgenomen en is begonnen met haar eigen paardenhouderijactiviteiten. Ze hebben een samenwerkingsverband aangegaan met Siebe te Bokkel Horse Service, die naast het trainen en verzorgen van paarden ook een kleine pensionstalling aanbiedt. Op de locatie traint Aat van Essen paarden op het hoogste niveau en geeft hij privé dressuurlessen. Siebe te Bokkel komt uit een paardenfamilie en biedt diensten aan zoals zadelmak maken, keuringsklaar maken en betuigen van paarden. Daarnaast biedt hij ook enkele paardenboxen aan voor pensionstalling. De accommodatie heeft faciliteiten zoals een buiten rijbaan, een binnen rijbaan, een trainingsmolen en een longeercirkel. Er zijn ook verschillende partners verbonden aan Hollander Horses BV, zoals Lisanne der Nederlanden, PAARDenLUISTEREN, Aat van Essen en Jan Wensink Paardenvoeders en Stalstrooisels.

Wil je weten wat Hollander Horses B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hollander Horses B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hollander Horses B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hollander Horses B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Hollander Horses B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hollander Horses B.V.

Bezoekers bekeken ook