Hotel- Restaurant de Boerenkinkel

Hotel- Restaurant de Boerenkinkel is een Hotel gelegen aan Middenweg 7 in Hoenderloo.

Meer informatie over Hotel- Restaurant de Boerenkinkel in Hoenderloo

Hotel-Restaurant de Boer'nkinkel is een kleinschalig en karakteristiek hotel gelegen aan de rand van Hoenderloo, in het hart van de Veluwe. Het hotel bevindt zich tegenover de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe, waardoor het de ideale locatie is voor rust en ontspanning. De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, wifi en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast is er een afsluitbare fietsenstalling aanwezig met oplaadpunten. Het team van Boer'nkinkel kijkt uit naar uw komst!

Wil je weten wat Hotel- Restaurant de Boerenkinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel- Restaurant de Boerenkinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel- Restaurant de Boerenkinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel- Restaurant de Boerenkinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Hotel- Restaurant de Boerenkinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel- Restaurant de Boerenkinkel

Bezoekers bekeken ook