Hotel Restaurant de Loenermark

Hotel Restaurant de Loenermark is een Restaurant gelegen aan Eerbeekseweg 4 in Loenen.

Meer informatie over Hotel Restaurant de Loenermark in Loenen

Hotel & Restaurant De Loenermark is een gezellig hotel met een rijke geschiedenis. Het hotel is al meer dan 60 jaar een populaire bestemming voor natuurliefhebbers, avonturiers, ontspanzoekers en fijnproevers. Het hotel is gevestigd in een historisch pand uit 1900 en biedt comfortabele kamers en heerlijk eten in het restaurant. De sfeer is altijd warm en hartelijk en iedereen is welkom, inclusief groepen voor zakelijke bijeenkomsten, borrels en bruiloften. Er is zelfs een hotelkamer waar huisdieren welkom zijn. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen aan, zoals het Loenermark arrangement, het Fiets arrangement en het Wellness arrangement. De prijzen voor deze arrangementen variëren en zijn gebaseerd op 2 personen in een tweepersoonskamer. Voor meer informatie en boekingen kan er contact worden opgenomen met het hotel via info@loenermark.nl.

Wil je weten wat Hotel Restaurant de Loenermark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant de Loenermark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant de Loenermark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant de Loenermark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Hotel Restaurant de Loenermark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant de Loenermark

Bezoekers bekeken ook