Huisje James

Huisje James is een Restaurant gelegen aan Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen.

Meer informatie over Huisje James in Ugchelen

Huisje James is een restaurant dat gasten verwelkomt in een gezellige sfeer. Chef Laurens Samsen stelt een heerlijk 6-gangen diner samen dat de gasten kunnen genieten. Er is ook de mogelijkheid om een ​​wijnarrangement toe te voegen. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag. Naast het restaurant biedt Huisje James ook lunch, Chef's Table, overnachtingsmogelijkheden en zakelijke en feestelijke arrangementen. Ze hebben ook openstaande vacatures voor gastvrouw/gastheer en zelfstandig werkend kok. Gasten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van evenementen en acties. Het restaurant is gevestigd in Ugchelen.

Wil je weten wat Huisje James verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisje James of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisje James? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisje James het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Huisje James reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisje James

Bezoekers bekeken ook