Huize Bloem

Huize Bloem is een Theehuis gelegen aan Tullekensmolenweg 80 in Lieren.

Meer informatie over Huize Bloem in Lieren

Bij Huize Bloem op de Veluwe kun je genieten van gastvrijheid en ouderwets genieten. Hetty ten Hove bakt dagelijks verse lekkernijen met lokale producten uit eigen tuin. Het motto is "Lokaal is het nieuwe normaal". Ze halen vlees bij Meesterslager Spaans en brood bij buurman Wil Gerrits. Bij Huize Bloem kun je terecht voor een uitgebreid thee-assortiment, verse koffie, panini's, borrelplanken en meer. Huize Bloem is begonnen als "Rustpunt" en in 2017 verkozen tot het beste terras van de Gemeente Apeldoorn. In 2018 werd het uitgebreid en in 2019 werd er een nieuwe keuken geïnstalleerd. Huize Bloem is drempelvrij en heeft voldoende binnenruimte voor feesten. Daarnaast bieden ze ook barbecuefeesten aan met eerlijk vlees en groenten van Meesterslager Spaans.

Wil je weten wat Huize Bloem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huize Bloem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huize Bloem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huize Bloem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Huize Bloem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huize Bloem

Bezoekers bekeken ook