Ilona’s knipgarage

Ilona’s knipgarage is een Kapper gelegen aan Roodborstweg 32 in Apeldoorn.

Meer informatie over Ilona’s knipgarage in Apeldoorn

Ilona's Knipgarage is een gezellige kapsalon in Apeldoorn waar iedereen welkom is, van jong tot oud. Ze bieden advies op het gebied van haarmode, kleur, styling en verzorging. Naast het laten doen van je haar, is een bezoek aan de kapsalon ook een moment voor jezelf buiten de hectiek van alledag. Je kunt bij hen terecht voor een feestkapsel, een nieuwe coupe of kleur. De openingstijden en tarieven zijn beschikbaar op hun website. De kapsalon heeft een gezellige inrichting en zorgt voor een huiselijke sfeer met gemoedelijke gesprekken en een kopje koffie of thee.

Wil je weten wat Ilona’s knipgarage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilona’s knipgarage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilona’s knipgarage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilona’s knipgarage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Ilona’s knipgarage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilona’s knipgarage

Bezoekers bekeken ook